FORSIDEN     BARNESIDEN     BESØK      SPØRSMÅL     BILDER      BARNEANSVARLIG     LINKER

Barnesiden : Diverse fengselsbilder


De som sitter i fengsel kalles innsatte. Alle innsatte har hvert sitt rom med seng, skrivebord, tv og et bad med do og dusj. De kan henge opp bilder og tegninger på veggen. Rommet til de innsatte kalles celle.

 

  Rommene til de innsatte ligger i en lang gang. I enden av gangen er det en stor stue og et kjøkken hvor de som bor der kan lage mat, spille kort og se på tv sammen.

 


De som sitter i fengsel må jobbe eller gå på skole i fengslet. Noen lager ting av metall eller tre, slik som kjøkkenbord og stoler. Noen vasker eller lager mat. Andre jobber ute med å klippe plen, vanne blomster, male og måke snø. De som går på skolen må være med på skoletimene og gjøre hjemmelekser.

 

 

 

Når de som sitter i fengsel er ferdig på jobben eller skolen kan han være med på forskjellig ting. De kan trene i gymsalen, lese bøker på biblioteket, gå i sanggruppe, spille instrumenter, eller gå i kirken. Det er også en stor idrettsplass ute, hvor han både kan spille fotball om sommeren og gå på skøyter på vinteren.

 

 

I fengselet er det en liten butikk. Der kan de som sitter i fengsel handle en gang i uka. Innimellom kommer det også en frisør til fengslet. I fengslet er det også en lege og en tannlege som innsatte kan gå til dersom de trenger det.
   
Bilder av besøksavdelingen Bilder av besøkshuset

  

 
FORSIDENBARNESIDENBESØKSPØRSMÅLBILDERBARNEANSVARLIGLINKER
Epost barneansvarlig: barneansvarlig@ringerikefengsel.no - Telefon: 33 20 74 00